Δευτέρα 29/04/2024

Σουφλί: Σύλληψη πέντε αλλοδαπών με 10 τουρκικά πιστόλια 9mm

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Πέντε αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από παραποτάμια αγροτική περιοχή Δήμου Σουφλίου και είχαν στην κατοχή τους 10 τουρκικά πιστόλια διαμετρήματος 9mm, με αποξασμένους τους αριθμούς σειράς.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 4ης Μαρτίου 2022, στην παραποτάμια αγροτική περιοχή Δήμου Σουφλίου πλησίον μεθορίου ποταμού Έβρου, πνευστή λέμβος με έξι επιβαίνοντες, να προσεγγίζει την ελληνική όχθη. Στη συνέχεια, αφού αποβιβάστηκαν στην ακτή πέντε αλλοδαποί, η εν λόγω λέμβος αναχώρησε με κατεύθυνση προς την τουρκική πλευρά, από όπου και προήλθε.

Στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, ακινητοποίησαν τους εν λόγω αλλοδαπούς κατά την προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από το σημείο κινούμενοι πεζοί, παραπλεύρως του ποταμού Έβρου.

Τα τουρκικά πιστόλια τύπου Kuzey A-100.
Τα τουρκικά πιστόλια τύπου Kuzey A-100. Εικόνα: Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΛ.ΑΚΤ.

Κατόπιν διενέργειας ελέγχου, οι ανωτέρω συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούνταν των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, ενώ επιπλέον, εντός σακιδίου πλάτης που έφερε ο 21χρονος εντοπίστηκαν δέκα (10) πιστόλια τύπου Kuzey A-100 διαμετρήματος 9mm, με αποξασμένους τους αριθμούς σειράς.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των ανωτέρω αλλοδαπών.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ