Παρασκευή 17/05/2024

Τουρισμός για όλους 2023 – 2024: Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις στο vouchers gov gr – Τα τελευταία νέα για το πρόγραμμα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Τα τελευταία νέα για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2023 – 2024. Πότε τελικά ξεκινάνε οι αιτήσεις στο vouchers.gov.gr/tourism4all

Σε αναμονή βρίσκονται χιλιάδες πολίτες για το πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2023 – 2024.

Καλά Χριστούγεννα” και βλέπουμε… Αν και έχει ταυτιστεί με τις καλοκαιρινές διακοπές, το φετινό πρόγραμμα θα κάνει “πρεμιέρα” στις χειμερινές διακοπές.

Το Υπουργείο Τουρισμού το οποίο είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2023, μέχρι σήμερα δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί το φετινό πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” θα έχει νέα κοινωνικά κριτήρια και μεταφορά αδιάθετων ποσών του προγράμματος.

Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του προγράμματος “Τουρισμός για όλους 2023 – 2024” ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός ότι το Υπουργείο Τουρισμού μετράει τα χρήματα γιατί θέλει να “τρέξει” και ένα νέο πρόγραμμα για τις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία DANIEL. Όπως ανέφερε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, θα υπάρξει το πρόγραμμα Θεσσαλία – Πήλιο Pass αντίστοιχο με το North Evia Pass.

Τα μοναδικά δεδομένα μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση στο vouchers.gov.gr/tourism4all όσοι και όσες α. ήταν επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 και 2023-2024 των ΟΑΕΔ και ΔΥΠΑ, αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι ή β. ήταν επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος Evia-Samos Pass ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ