Τρίτη 23/04/2024

Τουρισμός για Όλους 2022 Gov.gr – Εφαρμογή tourism4all για αίτηση με taxisnet – Ημερομηνίες ΑΦΜ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η αίτηση στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 υποβάλλεται μέσω του Gov.gr. Η αίτηση στο tourism4all γίνεται με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα δεν καλύπτει τις τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (πχ ταβέρνα, εστιατόριο, σούπερ μάρκετ κλπ).

Τουρισμός για Όλους Αίτηση

Η αίτηση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 υποβάλλεται με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ.

Οι ημερομηνίες για την υποβολή της αίτησης ανάλογα με τον ΑΦΜ είναι:

  • ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3 μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από το Σάββατο 16 Ιουλίου.
  • ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5 και 6 μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Κυριακή 17 Ιουλίου.
  • ΑΦΜ που λήγουν σε 7, 8, 9 και 0 μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου επίσης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 αιτήσεων θα είναι ανοικτή για το σύνολο των ΑΦΜ.

Τουρισμός για Όλους αίτηση μέχρι πότε

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr/tourism4all για τις αιτήσεις θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022»
Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022»

Τουρισμός για Όλους Δικαιούχοι

Αίτηση στο Τουρισμός για Όλους PASS μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν ατομικό εισόδημα έως 16.000€ ή οικογενειακό εισόδημα έως 28.000€, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ και ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

  • ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ: €16.000
  • ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ: €17.500
  • ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ: €19.000
  • ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ: €21.000
  • ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: €26.000

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΕΓΓΑΜΟΙ και ΜΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ)

  • ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ: €28.000
  • ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ: €29.500
  • ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ: €31.000
  • ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ: €33.000
  • ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: €38.000

Όσοι/ες πληρούν τα παραπάνω εισοδηματικά κριτήρια μπορούν να υποβάλλουν αίτηση. Οι τελικοί δικαιούχοι του Προγράμματος tourism4all, θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση εφόσον το σύνολο των αιτήσεων είναι παραπάνω από 200.000.

Επισημαίνεται ότι στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, δηλ. δεν κερδίζει δωρεάν διακοπές όποιος προλάβει να υποβάλλει πρώτος αίτηση.

Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να υποβάλει αίτηση στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022, εφόσον πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια, έχει δικούς του κωδικούς στο Taxisnet και υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Τουρισμός για Όλους Ψηφιακή κάρτα

Όσοι επιλεγούν στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους PASS» θα πάρουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα 150€ ανά δικαιούχο, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται στο τουριστικό κατάλυμα, είτε εφάπαξ είτε σε όσες δόσεις και σε όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Να ληφθεί μόνο υπόψη ότι είναι κατάλληλη για πληρωμές σε διαδικτυακούς τόπους επιχειρήσεων με συμπλήρωση των στοιχείων της ή μέσω συστημάτων ανέπαφης πληρωμής NFC, οπότε απαιτείται η χρήση κατάλληλης τηλεφωνικής συσκευής smatphone που την υποστηρίζουν.

Δεν έχω NFC για το «Τουρισμός για Όλους PASS»

Όσοι δεν διαθέτουν «έξυπνο» κινητό για ανέπαφη πληρωμή NFC μπορούν να κάνουν χρήση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία παρέχεται η δυνατότητα για απευθείας χρέωση από τον πάροχο, με τη συμπλήρωση των στοιχείων της ψηφιακής κάρτας του δικαιούχου.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του ψηφιακής επιταγής.

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ (ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ).

Τουρισμός για Όλους 2022 Gov.gr είσοδος με taxisnet

Η είσοδος στην εφαρμογή Τουρισμός για Όλους στο gov.gr γίνεται από την πλατφόρμα vouchers από εδώ https://vouchers.gov.gr/tourism4all

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ