Τετάρτη 15/05/2024

Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ενέργειες ΔΜ του ΥΠΕΘΑ πριν μετακινηθούν Στρατιωτικοί

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Το ΥΠΕΘΑ πρέπει να ενεργήσει για θέματα ΔΜ πριν μετακινηθούν οι Στρατιωτικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να συμμετάσχουν στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Κάποτε ένας ξένος είχε πει, το πρώτο που φτιάχνουμε σε ένα νέο αεροδρόμιο είναι οι εγκαταστάσεις διαμονής και ψυχαγωγίας για τους πιλότους. Ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης, συνεκτιμώντας τα παράπονα των Στρατιωτικών, απέχει αρκετά από την ελληνική πραγματικότητα και τα όσα προστάζει η “κυρία Υπηρεσία“.

Πριν λοιπόν τη μετακίνηση μέσων και προσωπικού για την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία πρέπει να εξασφαλίσουν, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει, θέματα Διοικητικής Μέριμνας που εάν δεν γίνουν, δικαιολογημένα δημιουργούν παράπονα.

Ο εν ενεργεία Στρατιωτικός δεν είναι “παιδαρέλι”, έχει οικογένεια, γυναίκα και παιδιά. Και εργένης να είναι, χάνει σιγά-σιγά τις “αντοχές” του.

Τί θέλει ένας Στρατιωτικός; Απλά πράματα, καθημερινά, ανθρώπινα:

  • Καλό φαγητό, σπιτικό. Φαγητό καζανιού, ζυγισμένες σύμφωνα με τον Κανονισμό δικαιούμενες μερίδες, πληρωμένο εμφιαλωμένο νερό κ.λπ., “ανάβουν λαμπάκια”.
  • Αξιοπρεπή διαμονή, σπιτική. “Στοίβαγμα” σε διπλοκρέβατα σε θαλάμους με μωσαϊκά και ουρές για ζεστό μπάνιο, ξύρισμα, “ανάβουν λαμπάκια”. Άλλωστε, δεν είναι και η καλύτερη μουσική υπόκρουση όταν ξεκουράζεσαι ή κοιμάσαι, να ακούς διάφορους ήχους…
  • Ψυχαγωγία και διασκέδαση, σπιτική.
  • Τη δικαιούμενη αποζημίωση Ημερών Εκτός Έδρας, λόγω ακρίβειας προκαταβολικά.

Ε, θα πούνε διάφοροι, που η σχέση τους με τον Στρατό έληξε όταν πήραν το “λελεδόχαρτο”, αυτή είναι η δουλειά τους.

Έχει διαφορά ένας ΕΠΟΠ που προσλήφθηκε πέρυσι με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σε θέματα σίτισης, διαμονής, ψυχαγωγίας; Κάποιοι θα πούνε ναι, ίσως. Εμείς λέμε ΟΧΙ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ