Τρίτη 14/05/2024

Παναγιωτόπουλος: Το Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ τον Ιανουάριο προς ψήφιση στη Βουλή

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το οποίο είναι σε διαβούλευση θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τον Ιανουάριο 2023.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος στις 16 Δεκεμβρίου 2022, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών σχετικώς με την “Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023”.

“Το Νομοσχέδιο που ήδη είναι σε διαβούλευση για τη μέριμνα για το Προσωπικό που περιέχει και αυτό Διατάξεις με οικονομικό αποτύπωμα κι επομένως δημοσιονομικό βάρος, το οποίο προκειμένου να εκκαθαριστεί από το Υπουργείο Οικονομικών έπρεπε να τύχει κάποιας διαβούλευσης, περίπου δίμηνης, έρχεται τον Ιανουάριο προς Ψήφιση”, είπε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Παρακολουθήστε στο βίντεο την ομιλία του ΥΕΘΑ στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ κατά την συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023:

Διαβάστε επίσης:
Τα άρθρα του σχέδιου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Υπενθυμίζεται ότι ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς στη δικιά του ομιλία χαρακτήρισε ως ατελείωτες τις “υπηρεσίες και βάρδιες” που κάνουν οι Στρατιωτικοί για τη “διαρκή ετοιμότητα” μακριά από τις οικογένειές τους και για αυτό εκδόθηκε η ΚΥΑ για τα νυχτερινά των Στρατιωτικών, η οποία ήταν Νόμος του Κράτους από το 2017!

Την ίδια ώρα η Πανελλαδική Ομοσπονδία Στρατιωτικών – ΠΟΕΣ χαρακτήρισε την εν λόγω ΚΥΑ ως “κατάπτυστο κείμενο” που αποτελεί ύβρι για τους Στρατιωτικούς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ ότι περιέχει ρυθμίσεις “δημιουργικής λογιστικής”.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ