Τετάρτη 01/05/2024

Νυχτερινά Στρατιωτικών: Εγκρίθηκε η ΚΥΑ από το Υπουργείο Οικονομικών – 25 εκ. ευρώ το ετήσιο κόστος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο ΚΥΑ που αφορά στα νυχτερινά Στρατιωτικών

Αυτό απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και αφορούσε στην αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης των Στρατιωτικών.

“Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η αρμοδιότητα για την πολιτική μισθών και αποζημιώσεων εμπίπτει αποκλειστικά στο ΥΠΟΙΚ, η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού του ΥΠΕΘΑ, μετά τη λήψη των επικαιροποιημένων προτάσεων του ΓΕΕΘΑ και των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, προέβη στη σύνταξη του σχετικού σχεδίου ΚΥΑ, το οποίο εγκρίθηκε από το ΥΠΟΙΚ και αναμένεται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προκειμένου να καταβληθεί η οφειλόμενη αποζημίωση του άρθρου 127 του ν.4472/2017 (Α’ 74)”, απάντησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

“Το προκαλούμενο από τη ρύθμιση ετήσιο κόστος εκτιμάται στα 25 εκ. ευρώ περίπου, το οποίο, κατόπιν επικοινωνίας με το Υπουργείο Οικονομικών, πρόκειται να ενταχθεί στον Προϋπολογισμό έτους 2023”, συμπλήρωσε.

Η απάντηση του ΥΠΕΘΑ για τα νυχτερινά Στρατιωτικών
Η απάντηση του ΥΠΕΘΑ για τα νυχτερινά Στρατιωτικών

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Νοεμβρίου 2022 είχαμε γράψει ότι στον Προϋπολογισμό 2023 προβλέφθηκε η νυχτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ