Τετάρτη 15/05/2024

ΝΔ: Γκεμπελικές “συνταγές” ΣΥΡΙΖΑ για το νερό

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εφαρμόζει μεθόδους του Ναζιστή υπουργού προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς για το νερό.

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην χθεσινή συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη είπε ότι το παρευρισκόμενο πλήθος έστειλε “βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι το νερό δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί.”

Όσες ανακοινώσεις και αν βγάλει η Νέα Δημοκρατία με fake news, οι πολίτες θυμούνται τι είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης το 2018, βλέπουν τι κάνει σήμερα και βάζουν φρένο στα καταστροφικά του σχέδια, φωνάζοντας «ως εδώ»“, είπε και συνέχισε λέγοντας ότι “στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νερού και δημιουργούμε μαζί το αύριο που ονειρευόμαστε.

Για το ζήτημα αυτό η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν για το ζήτημα του νερού, να εφαρμόσουν τις μεθόδους του Γκέμπελς: πες, πες, στο τέλος κάτι μένει. Παρότι, δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση ζήτημα ιδιωτικοποίησης του νερού και τα σχετικά fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαψευστεί με τον πιο επίσημο και τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Τσαπανίδου επιμένει ακόμη και σήμερα στο ψέμα περί δήθεν ιδιωτικοποίησης. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Θα τους το ξαναπούμε λοιπόν: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό! Ο κόσμος τους έχει μάθει αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι με γκεμπελικές «συνταγές».

Ταυτόχρονα η Νέα Δημοκρατία “ανέβασε” και σχετικό βίντεο στα social media με τίτλο: “Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό“.

Στο εν λόγω βίντεο αρχικά εμφανίζεται η φράση “ΣΥΡΙΖΑ: Ιδιωτικοποιείται το νερό. FAKE NEWS.”

Ακολουθεί το κείμενο: “Η αλήθεια: Αν κάποιος υπονόμευσε τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού αυτός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια.” και στη συνέχεια εμφανίζεται η σχετική απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 25 Μαΐου 2016 (ΦΕΚ 1472/Β/25-5-2016).

Κατόπιν προβάλλεται στο βίντεο το μήνυμα: “Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη” και εμφανίζεται η πρόσφατη δήλωση του Πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στην οποία λέει τα εξής: “Σας διαβεβαιώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα ιδιωτικοποίησης του νερού, το οποίο ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό».”

Το βίντεο της ΝΔ καταλήγει με το κείμενο: “Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να λένε: Ο Μητσοτάκης ιδιωτικοποιεί το νερό. Ψεύτες και αδιόρθωτοι.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ