Κυριακή 19/05/2024

Μητσοτάκης: Η εικόνα που μας γεμίζει υπερηφάνεια!

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, φωτογραφία ενός πιλότου με τα τρία του παιδιά μπροστά από ένα αεροσκάφος Rafale, γράφοντας:

“Η εικόνα που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των ΕΔ. Τα παιδιά που θέλουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζουμε.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τί ανήρτησε ο Πρωθυπουργός στο Ιnstagram:

Μητσοτάκης: Απαλλαγή από κάθε φόρο του πτητικού και καταδυτικού επιδόματος

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην τελετή άφιξης των Rafale, ανακοίνωσε την απαλλαγή από κάθε φόρο του πτητικού και καταδυτικού επιδόματος που λαμβάνουν κατά περίπτωση, οι πιλότοι, οι αλεξιπτωτιστές και οι βατραχάνθρωποι.

“Επένδυση στην άμυνα σημαίνει επένδυση στους ανθρώπους που την υπηρετούν. Για αυτό και σήμερα από εδώ από την Τανάγρα θέλω να ανακοινώσω μία σοβαρή ανταπόδοση της πατρίδας μας στο μεγάλο έργο που υπηρετούν. Στο εξής τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις, επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, τις επιχειρήσεις των υποβρυχίων μας, τις υποβρύχιες καταστροφές και την ναρκαλιεία, απαλλάσσονται από κάθε φόρο.

Το μέτρο αυτό αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις πρωτίστως, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Και θα ισχύει και για τις αποζημιώσεις των στελεχών που παρέχουν ιατρική βοήθεια με αεροπορικά μέσα.

Είναι η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης της πολιτείας για εκείνους που αγρυπνούν για να προκόβει η Ελλάδα με ειρήνη και ασφάλεια. Τους αξιωματικούς ή υπαξιωματικούς οπλίτες των τριών όπλων και των σωμάτων ασφαλείας. Αλλά και τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής, τους αεροδιασώστες γιατρούς και νοσηλευτές. Όπως και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ που δίνουν τη μάχη της υγείας σε κάθε απομακρυσμένο τόπο”.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ