Κυριακή 28/04/2024

Καλάθι Χριστουγέννων σουπερ μάρκετ: Χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες φέτος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Χωρίς κουραμπιέδες και μελομακάρονα θα είναι φέτος το καλάθι Χριστουγέννων για το εορταστικό τραπέζι.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης η οποία αναφέρεται στις αποφάσεις μετά την συνάντηση του Υπουργού Κώστα Σκρέκα με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε να εφαρμοστεί και φέτος το λεγόμενο “Καλάθι των Χριστουγέννων” το οποίο όμως δεν θα περιλαμβάνει κουραμπιέδες και μελομακάρονα όπως πέρυσι.

Τα προϊόντα στο Καλάθι Χριστουγέννων

Στο φετινό “Καλάθι Χριστουγέννων“, το οποίο θα ισχύει από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, θα υπάρχουν τα 6 παρακάτω προϊόντα:

  • Αρνί
  • Κατσίκι
  • Γαλοπούλα
  • Τσουρέκι
  • Βασιλόπιτα
  • Σοκολάτα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: “Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε.”.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ