Κυριακή 19/05/2024

Φορολοταρία: Στις 22/12 η μεγάλη κλήρωση Χριστουγέννων για τα 1,2 εκ. ευρώ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Έρχεται η φορολοταρία Χριστουγέννων 2022 της ΑΑΔΕ – 1,2 εκ. ευρώ σε 12 τυχερούς

Η φορολοταρία των Χριστουγέννων θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτό ανακοίνωση η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ.

Στην φορολοταρία Χριστουγέννων συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις μηνιαίες κληρώσεις του 2022.

Φορολοταρία Χριστουγέννων: 1,2 εκ. ευρώ σε 12 τυχερούς

Στην ετήσια φορολοταρία της ΑΑΔΕ που διεξάγεται την περίοδο των Χριστουγέννων, 12 τυχεροί κερδίζουν 100.000 ευρώ ο καθένας.

Επίσης υπάρχουν τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ, που το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έως τον Αύγουστο του εκάστοτε τρέχοντος έτους.

Ειδικά ορίζεται ότι στην πρώτη ετήσια κλήρωση συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες 11 μηνιαίες κληρώσεις στο διάστημα Φεβρουάριος 2022 έως Δεκέμβριος 2022.

Για τον υπολογισμό του χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Το κέρδος από την φορολοταρία είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Φορολοταρία Χριστουγέννων
Φορολοταρία Χριστουγέννων

Φορολοταρία πως βλέπω αν κέρδισα;

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) στην επιλογή Δημόσιες κληρώσεις. Η ενημέρωση των εκάστοτε νικητών πραγματοποιείται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον προσωπικό λογαριασμό τους στο myAADE και με μήνυμα στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχουν δηλώσει στη Φορολογική Διοίκηση.

Υπάρχουν περιορισμοί στα έπαθλα;

Πολίτες που κερδίζουν έπαθλο/α αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ σε μηνιαία/-ες κλήρωση/ κληρώσεις εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους, εξαιρούνται της καταβολής επάθλου στις υπολειπόμενες, για το ίδιο ημερολογιακό έτος, μηνιαίες κληρώσεις. Επίσης, πολίτες που κερδίζουν έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση, εξαιρούνται της συμμετοχής στην ετήσια κλήρωση εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους.

Πώς θα ενημερωθώ για τους λαχνούς μου αν δεν έχω κωδικούς στο myAADE;

Για να ελέγξετε τους λαχνούς που αντιστοιχούν στον ΑΦΜ σας και αν αυτοί περιλαμβάνονται στους κερδίζοντες, είναι απαραίτητο να διαθέτετε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο myAADE.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ