Πέμπτη 09/05/2024

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πέθανε η μοναχοκόρη του βασιλιά του ροκ εντ ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ και μοναδικό παιδί της οικογένειας του, Λίζα Μαρί, πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 54 ετών.

“Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ”, είπε η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ βρισκόταν στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή. Πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν να ανακτήσουν τον σφυγμό της τραγουδίστριας και μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, βοηθήθηκε η ζωή της με βηματοδότη.

Αυτή την εβδομάδα, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, η κόρη του βασιλιά του ροκ εντ ρολ εθεάθη στην 80η απονομή των Χρυσών Σφαίρων με τη μητέρα της, Πρισίλα, η οποία συνόδευε τον ηθοποιό Όστιν Μπάτλερ, έναν από τους νικητές της βραδιάς για τον ρόλο του ως Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Elvis του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, To Whom it May Concern, και ακολούθησαν άλλες δύο, αλλά από το 2012 δεν είχε κυκλοφορήσει κανένα νέο άλμπουμ.

Απέκτησε δύο παιδιά, Ράιλι Κίου και Μπέντζαμιν Κίου, με τον πρώτο της σύζυγο, τον μουσικό Ντάνι Κίου. Η ηθοποιός Ράιλι Κίο έπαιξε στην ταινία Mad Max: Fury Road. Ο Μπέντζαμιν αυτοκτόνησε πριν δύο χρόνια.

Επιπλέον, έχει δίδυμες κόρες με τον τέταρτο σύζυγό της, τον μουσικό και παραγωγό Μάικλ Λόκγουντ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 μετά από δύο σύντομους γάμους, τον έναν με τον σταρ της ποπ Μάικλ Τζάκσον και τον άλλο με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ