Πέμπτη 02/05/2024

Frontex: Νέος εκτελεστικός διευθυντής ο Ολλανδός Χανς Λέιτενς

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Frontex είναι Διοικητής της Βασιλικής Χωροφυλακής της Ολλανδίας

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 20 Δεκεμβρίου 2022, σε κλειστή συνεδρίαση για να διορίσει νέο εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής Frontex.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να διορίσει τον Χανς Λέιτενς (Hans Leijtens) ως νέο εκτελεστικό διευθυντή της Frontex.

Ο Αντιστράτηγος Χανς Λέιτενς είναι σήμερα Διοικητής της Βασιλικής Χωροφυλακής της Ολλανδίας.

Η Βασιλική Χωροφυλακή της Ολλανδίας (Royal Netherlands Marechaussee) είναι κλάδος των ολλανδικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Διοικητής της Βασιλικής Χωροφυλακής της Ολλανδίας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για διάφορα καθήκοντα, όπως έλεγχο των συνόρων, ποινική έρευνα, αποστολές στο εξωτερικό, επιτήρηση, αστυνομική βοήθεια ή άλλου είδους βοήθεια και εκπαίδευση.

Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Frontex έχει εργαστεί σε πολλές ηγετικές θέσεις στο ανώτατο διοικητικό επίπεδο στο ολλανδικό Υπουργείο Εσωτερικών και Σχέσεων. Μεταξύ άλλων, ήταν Γενικός Διευθυντής στη Φορολογική και Τελωνειακή Διοίκηση Κάτω Χωρών, Διευθυντής του Επιμελητηρίου Ακεραιότητας, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος για την ανασυγκρότηση των Νήσων του Ανέδρου και μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών (ΝΑΤΟ).

Το διοικητικό συμβούλιο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Frontex προσβλέπει στο να αναλάβει ο νέος εκτελεστικός διευθυντής τα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ