Παρασκευή 03/05/2024

Eurostat: Σε Πελοπόννησο, Νότιο Αιγαίο και Στερεά Ελλάδα τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πελοπόννησος, Νότιο Αιγαίο και Στερεά Ελλάδα οι περιοχές στην Ελλάδα με τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα σύμφωνα με την Eurostat.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021, σημειώθηκαν 19.917 θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα, που ισοδυναμούν με 45 θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Αυτό αναφέρει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) σε έκθεσή της.

Περιφέρειες στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα είχαν υψηλότερα ποσοστά, με τρεις ελληνικές περιφέρειες να κατατάσσονται στις πλέον θανατηφόρες. Στην Πελοπόννησο σημειώθηκαν 109 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, στο Νότιο Αιγαίο 103 και στην Στερεά Ελλάδα 89. Το Βόρειο Αιγαίο που μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ έχει 57 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Ας δουν την πηγή και ας αφήσουν τα copy-paste…

Η περιφέρεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση με το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από τροχαία δυστυχήματα ήταν το Severozapaden στη βορειοδυτική Βουλγαρία (133).

Οι αγροτικές περιοχές είχαν υψηλότερα ποσοστά θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων από τις αστικές περιοχές και τις πρωτεύουσες. Στις χαμηλότερες ποσοστώσεις περιλαμβάνονταν αστικές περιοχές όπως Βρυξέλλες, Βιέννη, Στοκχόλμη και Βρέμη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ