Κυριακή 28/04/2024

Το X/Twitter παρουσίασε τις βιντεοκλήσεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ήρθαν οι κλήσεις και βιντεοκλήσεις στο X.

Το X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, κυκλοφόρησε επίσημα τις δυνατότητες κλήσεων ήχου και βίντεο. Αυτό σηματοδοτεί έναν αξιοσημείωτο μετασχηματισμό για την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της πέρα ​​από μια πλατφόρμα micro-blogging.

Η εισαγωγή αυτών των εργαλείων επικοινωνίας αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης εξέλιξης της εφαρμογής X υπό το τιμόνι του οράματος του Έλον Μασκ να κάνει το X την απόλυτη εφαρμογή για τα πάντα. Ο Μασκ άφησε να εννοηθεί πρόσφατα ότι αυτές οι δυνατότητες θα γίνουν σύντομα προσβάσιμες σε όλους τους χρήστες.

Οι δυνατότητες κλήσης ήχου και βίντεο είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε συσκευές iOS, ιδιαίτερα για όσες έχουν εγγραφεί στο X Premium, την υπηρεσία επί πληρωμή με 8$ ανά μήνα, παλαιότερα γνωστή ως Twitter Blue. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις στο μενού Άμεσων Μηνυμάτων (DM) χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάσσουν αριθμούς τηλεφώνου, διευκολύνοντας την εμπειρία επικοινωνίας.

Για να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις ήχου και βίντεο, οι χρήστες πρέπει να πλοηγηθούν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να πατήσουν «Απόρρητο και Ασφάλεια» και να επιλέξουν «Άμεσα μηνύματα». Σε αυτό το μενού, είναι διαθέσιμη μια εναλλαγή με το όνομα «Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο». Μόλις ενεργοποιηθεί, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από ποιον θα δέχονται κλήσεις.

Αυτή η επέκταση των δυνατοτήτων του X σηματοδοτεί μια αλλαγή, μετατρέποντας την πλατφόρμα σε κάτι περισσότερο από ένα μέρος για γραπτές αναρτήσεις. Καθώς το X συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτή η νέα δυνατότητα διαμορφώνει το μέλλον της επικοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ