Παρασκευή 17/05/2024

Εθνική Διακλαδική Άσκηση ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ενημέρωση: η ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021 θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 σε ολόκληρη την Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021: Η Αρχική Ενημέρωση – Οι σκοποί της άσκησης

Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Αντώνιος Μυλωνάκης (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ), “εκφράζονται φόβοι ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά η μεγάλη διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021» δε θα διεξαχθεί”.

Ο Βουλευτής Αντώνιος Μυλωνάκης ρωτά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας εάν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν θα διεξαχθεί ούτε για το 2021 η διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ και αν ναι, με ποια αιτιολογία ακυρώνεται η μεγάλη διακλαδική άσκηση για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Βουλευτής επίσης ρωτά ποια θα είναι η τύχη των άλλων ασκήσεων μεγάλης κλίμακας, όπως αυτή της «ΤΑΜΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ 2021», η οποία ούτε πέρσι είχε διεξαχθεί.

Νεότερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αναφέρουν για διάκριση μεταξύ των συμμετεχόντων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021: Ανακοίνωση της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ για βολές στο ΠΑΒ “ΑΕΤΟΣ”

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 αντί της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 20» πραγματοποιήθηκε η η Εθνική Διακλαδική Άσκηση ΤΑΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – 20».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, για μη πραγματοποίηση της ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2020, λήφθηκαν υπόψιν η διενέργεια το συγκεκριμένο διάστημα σημαντικού αριθμού μη προγραμματισμένων επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, διακλαδικών εκπαιδεύσεων και διεθνών ασκήσεων και συνεργασιών με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κύπρος και το Ισραήλ.

Επιπλέον, λήφθηκαν υπόψιν οι ιδιαίτερα απαιτητικές δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων κατά το τελευταίο δίμηνο, καθώς και οι συντηρήσεις προγραμματισμένες και μη που απαιτούνται, σε συνδυασμό με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας του προσωπικού από τον Κορονοϊό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ