Σάββατο 18/05/2024

Θεσσαλονίκη: 29 συλλήψεις για αποτροπή ανακατάληψης της “Terra Incognita”

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Στη σύλληψη 29 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη όταν προσπάθησαν να ανακαταλάβουν την “Terra Incognita”

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας όταν ομάδα ατόμων εισήλθε σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2023, σε κτήριο ιδιοκτησίας ΑΠΘ στη συμβολή των οδών Τάσκου Παπαγεωργίου και Ολύμπου (Terra Incognita) προσπαθώντας να το ανακαταλάβει.

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία συνελήφθησαν 29 άτομα.

Στην επιχείρηση σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Κατάληψη “Terra Incognita”

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από το 2004 έως τον Αύγουστο του 2020, όταν και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του χώρου.

Στις 18 Αυγούστου 2020 ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση.

Στους χώρους του κτηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνη, κοντάρια, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί (μολότοφ), δοχεία με εύφλεκτο υλικό, μαχαίρια, ξύλινες ασπίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και πυροτεχνικές κατασκευές, πυροσβεστήρες, ασύρματοι, γραφομηχανή, μεγάλου μεγέθους τυπογραφική μηχανή και μηχάνημα κοπής χάρτου, πλαστή ταυτότητα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό, βιβλίο οικονομικών συνεισφορών, έντυπο υλικό κ.λ.π..

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ