Δευτέρα 29/04/2024

ΣΥΡΙΖΑ: Μάθαμε από τα λάθη μας – Να κυβερνήσουμε χωρίς Τρόικα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια ευκαιρία να κυβερνήσει χωρίς Τρόικα και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Αυτό δήλωσε σήμερα 9 Απριλίου 2023 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Όταν ο λαός μάς ανέθεσε την έξοδο από τη χρεοκοπία, τα καταφέραμε εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. Αλλά αυτό είχε κόστος για τις πολιτικές μας και για εμάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αξίζει όχι μια δεύτερη αλλά μια πρώτη ευκαιρία: Να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, να κυβερνήσει χωρίς επιτροπεία“, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην ίδια γραμμή, για μια δεύτερη ευκαιρία και ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος στη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ και στον Άρη Ραβανό είπε ότι διδάχθηκαν από τα λάθη τους και είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν ξανά πιο ώριμοι και πιο έμπειροι.

Διδαχθήκαμε από τα λάθη μας. Είμαστε έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο έμπειροι. Αυτό αποτυπώνεται στο πρόγραμμα μας και γίνεται ξεκάθαρο στον τρόπο που μας προσεγγίζουν ξανά οι πολίτες. Ερχόμαστε να δημιουργήσουμε και να ενώσουμε, ερχόμαστε να πάμε τη χώρα μπροστά“, δήλωσε.

Το πάθημα, μάθημα λέει ο ελληνικός λαός. Η έκφραση χρησιμοποιείται για κάποιον που μαθαίνει μετά από κάποιο λάθος του. Ο ΣΥΡΙΖΑ έμαθε, ο λαός;

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ