Κυριακή 28/04/2024

Εκλογικό επίδομα Ιουνίου 2023: Ποιοι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί δεν θα πάρουν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ποιοι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί δεν θα πάρουν το εκλογικό επίδομα Ιουνίου 2023. Μάθετε πόσα ευρώ είναι η αποζημίωση εκλογών.

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι Αποφάσεις για το εκλογικό επίδομα Ιουνίου 2023 στα στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η αποζημίωση εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, για την αντιμετώπιση των αυξημένων εργασιών προπαρασκευής και διενέργειας των εν λόγω, για τους Αστυνομικούς είναι 180 ευρώ, για τους Πυροσβέστες ανάλογα με την σχέση εργασίας 140 και 180 ευρώ, και για τους Λιμενικούς 180 ευρώ.

Ποιοι Αστυνομικοί δεν θα πάρουν επίδομα εκλογών.

Δεν θα πάρουν την ειδική εκλογική αποζημίωση των εκατόν ογδόντα ευρώ (180,00 €) όσοι Αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό δεν παρέχουν σχετικές υπηρεσίες από 29 Μαΐου 2023 έως και 26 Ιουνίου 2023 και ειδικότερα:

  • Όσοι από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό ευρίσκονται σε κατάσταση τέτοια, ένεκα της οποίας δεν εκτελούν ή απαγορεύεται να εκτελούν Υπηρεσία.
  • Όσοι από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό είναι τοποθετημένοι ή υπηρετούν με απόσπαση ή εκπαιδεύονται στο εξωτερικό.
  • Όσοι από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό ευρίσκονται σε οποιαδήποτε άδεια, πλην αυτής που θα χορηγηθεί για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος, της προβλεπόμενης ειδικής άδειας αιμοδοσίας και της συνδικαλιστικής άδειας.
  • Οι ευρισκόμενοι σε κατάσταση «οίκοι νοσηλείας» και οι νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία

Τα παραπάνω ισχύουν επίσης στην Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα.

Πόσοι θα πάρουν εκλογικό επίδομα Ιουνίου 2023

Η ειδική εκλογική αποζημίωση στα στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι για:

  • Εκατόν εβδομήντα (170) υπαλλήλους πολιτικό προσωπικό (μόνιμους και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου), ποσό εκατόν σαράντα ευρώ (140,00 €).
  • Έντεκα χιλιάδες επτακοσίους πενήντα επτά (11.757) υπαλλήλους ειδικού μισθολογίου (11.257 μόνιμοι πυροσβεστικοί υπάλληλοι και 500 Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων), ποσό εκατόν ογδόντα ευρώ (180,00 €).
  • Δύο χιλιάδες τριακόσιους ογδόντα πέντε (2.385) Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης και δύο χιλιάδες τετρακόσιους σαράντα τρεις (2.443) Εποχικούς Πυροσβέστες, ποσό εκατόν ογδόντα ευρώ (180,00 €).
  • Διακόσιους εβδομήντα τέσσερις (274) συμβασιούχους της ΓΓΠΠ (Ι.Δ.Ο.Χ.), ποσό εκατόν σαράντα ευρώ (140,00 €).

Η ειδική εκλογική αποζημίωση των 180 ευρώ στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι για:

  • Πενήντα τρεις χιλιάδες εννιακοσίους ογδόντα εννέα (53.989) εν ενεργεία υπαλλήλους του ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Χίλιους διακόσιους τριάντα δύο (1.232) υπαλλήλους, πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τακτικό και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλην εκείνων που είναι αποσπασμένοι σε άλλους φορείς του Δημόσιου Τομέα.
  • Εκατόν έναν (101) υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.
  • Επτακόσιους είκοσι (720) υπαλλήλους των Σωφρονιστικών Καταστημάτων και του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Η ειδική εκλογική αποζημίωση στα στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι για:

  • Οκτώ χιλιάδες ενενήντα οκτώ (8.098) εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ποσό εκατόν ογδόντα ευρώ (180,00 €).
  • Τριακόσιους σαράντα τέσσερις (344) πολιτικούς υπαλλήλους, ποσό εκατόν σαράντα ευρώ (140,00 €).

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ