Κυριακή 19/05/2024

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 431 ατόμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Πάτρα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Προκήρυξη 431 θέσεων προσωπικού ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Πάτρα

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΔΔΗΕ όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του “στο πλαίσιο της εταιρικής του αναδιοργάνωσης που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων”, προχωρά σε προσλήψεις 431 ατόμων.

Αναλυτικότερα, ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τριάντα μίας (431) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρείας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία και στην Πάτρα.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκήρυξε 103 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 154 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 174.

Στόχος της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2023

Ο ΔΕΔΔΗΕ προκύρηξε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τριάντα μίας (431) συνολικά θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότερα:

  • Α Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΕΙΣ (103) θέσεις. Ειδικότητα απασχόλησης: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ,
  • Β Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (154) θέσεις. Ειδικότητα απασχόλησης: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕ.
  • Γ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (174) θέσεις. Ειδικότητα απασχόλησης: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕ.

Η εν λόγω Προκήρυξη αφορά σε απλό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, καθώς και σε προσωπικό ΔΕ που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο.

Δείτε τις θέσεις:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 19.04.2023 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 08.05.2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα 210-9281888 και 210-9281890, κατά τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 έως 16.00.

Ολόκληρη η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ είναι διαθέσιμη εδώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ