Κυριακή 12/05/2024

ΠΟΜΕΝΣ και ΠΟΕΣ στο Στρατοδικείο Λάρισας για σχόλιο στο facebook

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Εκδικάστηκε στο Στρατοδικείο Λάρισας υπόθεση που αφορούσε στο πρώην Γενικό Γραμματέα και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου (ΕΣΠΕΕΒ), και τωρινό πρόεδρο του ΣΟΕΔ (Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων) Ταγματάρχη Δημήτριο Κοντούρη.

Ανέστης Τσουκαράκης: Άλλη μια ήττα για την ΠΟΜΕΝΣ

Όπως αναφέρει ο πρώην Πρόεδρος ΠΟΕΣ, Ανέστης Τσουκαράκης, σε δημόσια ανάρτησή του στο facebook:

“Άλλη μια ήττα σήμερα για τον Αντισμήναρχο Ρώτα. Άλλη μια ήττα για την ΠΟΜΕΝΣ. Στρατοδικείο Λάρισας.

Παμψηφεί ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ ο Ταγματάρχης Δημήτρης Κοντούρης. Αθώος ελλείψει πράξεως.

Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Ότι για αυτό που κατηγορούσε ο Αντισμήναρχος Ρώτας τον συνάδελφο Κοντούρη δεν υπήρξε ποτέ. Αθώος πρότεινε και ο εισαγγελέας έδρας.

Καταπέλτης ο συνήγορος του συναδέλφου Κοντούρη, Ιωάννης ΚΑραγκιόζος. “Σήμερα μαζί με τον Κοντούρη δικάζεται και ο στρατιωτικός συνδικαλισμός. Όχι ο υγιής συνδικαλισμός, αυτό δηλαδή που πρεσβεύει ο Ταγματάρχης Κοντούρης, αλλά ο άλλος, αυτός που θέλουν κάποιοι να επιβάλουν με το ζόρι.”

Καταπέλτες οι μάρτυρες υπεράσπισης του Κοντούρη. Καταπέλτης εγώ. Καταπέλτης ο Ανθυποπλοίαρχος Δημήτρης Μεθενίτης.

Το αντιλήφθηκαν οι δικαστές. Το αντιλήφθηκε ο εισαγγελέας έδρας. Και βέβαια η λεπτομέρεια της υπόθεσης; Ο Υποσμηναγός Κολλύρης απομακρύνθηκε από την αίθουσα με εντολή της Προέδρου.

Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ: Σήμερα οι μάσκες έπεσαν

Αργότερα ο Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ, Αντισμήναρχος Δημήτριος Ρώτας, τοποθετήθηκε επί του θέματος με δημόσια ανάρτησή του στο facebook, παραθέτοντας 2 εικόνες:

“Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και την ατυχή προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν την θεσμική εκπροσώπηση με προσωπικές διαφορές, σήμερα στη Λάρισα αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά επιδιώκει με κάθε τρόπο την ένταση και το διχασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο Στρατοδικείο Λάρισας, δήλωσα όπως φαίνεται και στο έγγραφο, ότι δεν επιθυμώ την δίωξη του κατηγορουμένου, ο οποίος αν και κάτω από ανάρτηση μου είχε γράψει “έχει γίνει γραφικός πλέον …..! Χαχαχαχαχα”, εδώ και μήνες διατυμπάνιζε σε κάθε ευκαιρία ότι με το χαρακτηρισμό “γραφικός” δεν εννοούσε εμένα τον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ αλλά το … πρόθεμα “ΕΥ” των στρατιωτικών που έχουν τεθεί σε κατάσταση ελαφράς υπηρεσίας.

Παρά ωστόσο τη συναινετική διάθεση και ξεκάθαρη δήλωση μου όπου δεν παραστάθηκα καν προς υποστήριξη της κατηγορίας, η πλευρά του κατηγορουμένου επιχείρησε να συντηρήσει την ένταση και σχεδόν να με … δικάσει ως κατηγορούμενο!

Σήμερα λοιπόν οι μάσκες έπεσαν. Αποκαλύφθηκε ποιος επιθυμεί εμπράκτως την ηρεμία και καταλλαγή και ποιος επιδιώκει με κάθε τρόπο την ένταση και τις αντιπαραθέσεις, είτε αυτό είναι τα μισόλογα στο διαδίκτυο είτε η στάση τους στο Δικαστήριο.”

Ηλίας Κολλύρης: Ενίσταμαι και αποχωρώ

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΠΟΜΕΝΣ, Υποσμηναγός Ηλίας Κολλύρης σχολιάζοντας ανέφερε:

“Σε ότι με αφορά, όχι μία, άλλα δύο φορές δήλωσα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τρεις λέξεις: ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνω σαφές ότι η επίσημη και έγγραφη θέση του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ ήταν η ΜΗ ποινική δίωξη του συναδέλφου, οπότε οι όποιοι κακόηχοι χαρακτηρισμοί εντυπωσιασμού που ακούγονταν στην αίθουσα εκείνη την χρονική στιγμή, για θέματα που δεν ειχαν καμία σχέση με την υπόθεση, μας αδικούσαν, ΟΛΟΥΣ.

Και όπως το δήλωσα δύο φορές επαναλαμβάνω, έτσι και αποχώρησα από την αίθουσα.

Προφανώς ο πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ με τη διάθεση του για ηρεμία, νηφαλιότητα, αποφόρτιση του κλίματος χάλασε την διάθεση κάποιων για επικοινωνιακή φιέστα που ήθελαν να μετατρέψουν ατυχώς την αθώωση του συναδέλφου μας σε ήττα της ΠΟΜΕΝΣ. Της ΠΟΜΕΝΣ που καθημερινά δικαιώνει με χιλιάδες ευρώ τους συναδέλφους μας μέσω της διεκδίκησης τους, για την νυχτερινή αποζημίωση. Μιας ΠΟΜΕΝΣ που ο Πρόεδρος της κατέθεσε στα πρακτικά του δικαστηρίου, την επίσημη θέση του για τη ΜΗ ποινική δίωξη του συναδέλφου.

ΥΓ Απόστρατος συνάδελφος μας που θέλει να συνεχίζει να δραστηριοποιείται με εμάς τους εν ενεργεία, ήταν εκτός αίθουσας, στο δικό μου ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ, οπότε δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη”

Δημήτρης Κοντούρης: Δύο χρόνια με είχατε υπόδικο – Έφτασε η ώρα της κρίσης

Ο Ταγματάρχης Δημήτρης Κοντούρης ανέφερε, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο ΠΟΜΕΝΣ, σε δημόσια ανάρτησή του στο facebook:

Συνάδερφε κ. Ρώτα

Πρόεδρε συνδικαλιστή των συμφερόντων των στρατιωτικών

Κατήγορε πολλών συναδέρφων με υπηρεσιακές μηνυτήριες αναφορές , πολλές εξ αυτών να μπαίνουν στο αρχείο από τους εισαγγελείς ως αβάσιμες, και πολλές να προχωράνε στις αίθουσες των δικαστηρίων με εσάς να ζητάτε την καταδίκη των συναδέρφων.

Δεν τα λέω αυτά εγώ κύριε συνάδελφε, στην ακροαματική διαδικασία ακούστηκαν.

Δύο χρόνια λοιπόν τώρα μετά από υπηρεσιακή σας αναφορά ζητούσατε την τιμωρία μου για εξύβριση.

Δύο χρόνια τώρα με είχατε υπόδικο, με τρέχατε στα δικαστήρια, δύο χρόνια ταλαιπωρίας της οικογένειάς μου, στερώντας χιλιάδες ευρώ από το σπιτικό μου. Δύο χρόνια, δύο αναβολές από την πλευρά σας και συνεχίζατε να ζητάτε την καταδίκη μου.

Έφτασε η ώρα της κρίσης. Ήρθατε να άρετε προσχηματικά αυτά, μπροστά στο αδιέξοδο που ήσασταν πλέον, όταν γνωρίζατε και όπως σας επισήμανε και η κ. Πρόεδρος ότι η διαδικασία δεν μπορεί να ανακληθεί.

Αποτέλεσμα: Εισαγγελέας ΑΘΩΟΣ Έδρα δικαστηρίου ΑΘΩΟΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ, Απόφαση ελλείψει πράξεως…!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

ΥΓ. Κ. Κολλυρη ευτυχώς που βγήκατε έξω από την αίθουσα όπως σας ζήτησε η πρόεδρος , γιατί ενδεχομένως αν δεν το κάνατε να είχαμε την προσωποκράτηση σας. Ευτυχώς αποφύγατε τα χειρότερα..!”

Από ότι καταλάβατε και καταλάβαμε όλα αφορούσαν σε σχόλιο στο facebook. Κρίμα, κρίμα, κρίμα!

ΠΟΜΕΝΣ – ΠΟΕΣ

Εν τω μεταξύ τα προβλήματα των Στρατιωτικών παραμένουν άλυτα και ο εμπαιγμός των κυβερνώντων προς τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται. Ένας εμπαιγμός προς τους “καραβανάδες” με συνεχές στάξιμο χολής στην τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη!

Νερό και αλάτι, λέγαν οι παλαιοί! Η διαίρεση επετεύχθη, η βασιλεία επήλθε!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ