Σάββατο 18/05/2024

ΠΟΕΣ: Αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ κατά της ΚΥΑ των νυκτερινών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η ΠΟΕΣ κατέθεσε αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ΚΥΑ για τα νυχτερινά.

“Πιστή στις Αρχές του «δικαστικού ακτιβισμού» που πρεσβεύει, η ΠΟΕΣ γνωρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι κατέθεσε μέσω του νομικού της παραστάτη αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της κατάπτυστης Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά την αποζημίωση νυκτερινής εργασίας”, αναφέρει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών στην ανακοίνωσή της.

Η ΠΟΕΣ αναφέρει ότι “η Πολιτεία έδειξε τις πραγματικές της προθέσεις απέναντι στις Ελληνίδες και τους Έλληνες στρατιωτικούς” και καλεί τους Στρατιωτικούς να μην χαρίσουν τον κόπο τους καταθέτοντας το συντομότερο δυνατόν ατομικές αγωγές για να διεκδικήσουν την αποζημίωση νυκτερινής εργασίας για τα έτη 2020 και 2021.

“Είναι δικά σας χρήματα. Η Πολιτεία δεν θα σας τα δώσει αν δεν προτίθεστε να τα διεκδικήσετε”, τονίζει η ΠΟΕΣ καλώντας τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να εγγραφούν μέλη στις Ενώσεις της ανά την επικράτεια.

Στην παρακάτω εικόνα η αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ΚΥΑ για την αποζημίωση νυκτερινής εργασίας:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ