Τρίτη 30/04/2024

Κιλκίς: Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή – Σύλληψη στρατιωτικού

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα. Υπό κράτηση στρατιωτικός.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου διεξήχθη για το πρωτάθλημα Β’ ομίλου Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Απόλλωνος Πευκοδάσους και του Μακεδονικού Γρίβας στην έδρα του πρώτου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, 6 ημεδαποί άνδρες μαζί με δύο τουλάχιστον ακόμη άγνωστους συνεργούς τους, αφού τον προσέγγισαν με οχήματα, του επιτέθηκαν, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Μαχητής του Κιλκίς, στους συλληφθέντες συμπεριλαμβάνεται 29χρονος, που υπηρετεί στον ελληνικό στρατό, κάτοικος Γοργόπης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γουμένισσας, και ο οποίος έχει υποβάλει μήνυση κατά του ξυλοδαρθέντος ποδοσφαιριστή, επικαλούμενος βία από μέρους του με την χρήση μαχαιριού, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες επιβεβαιώνεται και στην κατάθεση του θύματος ξυλοδαρμού, «ως κίνηση αυτοάμυνας», καθώς έχει βρεθεί και από πλευράς των διωκτικών αρχών.

Η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία κατά του ποδοσφαιριστή, μετά από σε βάρος του καταγγελία από έναν από τους συλληφθέντες για επίθεση σε βάρος του με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας, σύσταση συμμορίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών τους.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ