Τρίτη 14/05/2024

Γεώργιος Μπαλταδώρος: Το Mirage F1 στο Μορφοβούνι Καρδίτσας – Βίντεο drone Millerium

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Βίντεο drone από το Μνημείο του Ήρωα Γεώργιου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας

Ο Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2018, όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, στη φάση προσέγγισης για προσγείωση μετά την ολοκλήρωση επιχειρησιακής αποστολής και σε απόσταση 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα.

Η επιχειρησιακή αποστολή ήταν η συνήθης για τα “Γεράκια” της Πολεμικής Αεροπορίας, αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών.

Στο χωριό του Ήρωα Γεώργιου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, τοποθετήθηκε στις 29 Αυγούστου 2021, ένα μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφος Dassault Mirage F1 από το ΥΠΕΘΑ.

Βίντεο drone από το Μνημείο του Γεώργιου Μπαλταδώρου

Ο Michael Miller δημιούργησε και δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube @Millerium-MichaelMiller ένα πανέμορφο βίντεο με τίτλο “Μορφοβούνι, Ένα Mirage F1 στο χωριό του ήρωα Γεώργιου Μπαλταδώρου“.

Στο βίντεο που καταγράφηκε με κάμερα τοποθετημένη σε drone αποτυπώνεται ο χώρος του Μνημείου με το αεροσκάφος Mirage F1 καθώς και η ευρύτερη περιοχή του Μορφοβουνίου Καρδίτσας.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε ο Michael Miller:

Υπενθυμίζεται ότι στην 114ΠΜ που υπηρετούσε ο Ήρωας Γεώργιος Μπαλταδώρος εντάχθηκαν τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale F3R, τα οποία αντικαθιστούν τα αεροσκάφη M2000.

Εάν θέλετε κάντε εγγραφή στο κανάλι του Michael Miller στο YouTube @Millerium-MichaelMiller για να μην χάνετε κανένα νέο βίντεο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ