Παρασκευή 17/05/2024

Φορολοταρία: Έως 50.000 ευρώ στην πρώτη κλήρωση του 2022

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Στην Φορολοταρία Φεβρουαρίου θα μπουν οι αποδείξεις από τις συναλλαγές που έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο τον Ιανουάριο 2022.

Στην πρώτη κλήρωση του 2022 ένας τυχερός θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπ. Οικονομικών σε κάθε μηνιαία Φορολοταρία αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί, η κατανομή των οποίων είναι:

Σε περίπτωση ανάδειξης περισσότερων του ενός λαχνών που ανήκουν στον ίδιο πολίτη, στην ίδια μηνιαία κλήρωση, θεωρείται ως τυχερός μόνον ένας λαχνός και, εάν οι λαχνοί κερδίζουν έπαθλα διαφορετικού ποσού, ο μεγαλύτερος σε ποσό.

Σημειώνεται ότι πολίτες που κερδίζουν έπαθλο/α αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ σε μηνιαία/-ες κλήρωση/ κληρώσεις εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους, εξαιρούνται της καταβολής επάθλου στις υπολειπόμενες, για το ίδιο ημερολογιακό έτος, μηνιαίες κληρώσεις.

Ενώ πολίτες που κερδίζουν έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση, εξαιρούνται της συμμετοχής στην ετήσια κλήρωση εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους.

Ετήσια Φορολοταρία – Χριστουγεννιάτικη κλήρωση

Στο τελευταίο δεκαήμερο εκάστου ημερολογιακού έτους διεξάγεται κλήρωση στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος δώδεκα (12) μηνιαίες κληρώσεις.

Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται:

Φορολοταρία ΑΑΔΕ για 50.000 ευρώ
Φορολοταρία ΑΑΔΕ για 50.000 ευρώ

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Φορολοταρία

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής,
Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι.

Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την εξαίρεσή τους από το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων ή να αποποιηθούν έπαθλο που κέρδισαν σε συγκεκριμένη κλήρωση, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Φορολογικών Εφαρμογών της ΑΑΔΕ ([email protected]), η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία μητρώου τους (ΑΦΜ – Ονοματεπώνυμο – Πατρώνυμο – Αριθμός Δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου Ημερομηνία γέννησης – Διεύθυνση κατοικίας).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ