Κυριακή 28/04/2024

Καιρίδης: Δεν απαγορεύσαμε τις διαδηλώσεις γιατί είμαστε… δημοκράτες!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η Ελλάδα δεν απαγόρευσε τις διαδηλώσεις Παλαιστινίων και φιλο-Παλαιστινίων, για τον πόλεμο σε Ισραήλ και Γάζα, γιατί είναι “μια ελεύθερη χώρα και το δικαίωμα της διαδήλωσης είναι αναφαίρετο και κατοχυρωμένο.”

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, σήμερα 13 Οκτωβρίου 2023, στον ΣΚΑΪ.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης είπε επίσης ότι, το βίντεο με τους παράνομους μετανάστες που πανηγύριζαν σε δομές την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς κυκλοφόρησε από “ακροδεξιό ουγγρικό σάιτ” που “ειδικεύεται σε τέτοιου είδους αναστατώσεις”. Εμείς λέμε στον κο Υπουργό ότι, αυτό και άλλα βίντεο αναρτούνται στα social media από τους ίδιους και είναι διαθέσιμα στον οποιοδήποτε που γνωρίζει να ψάξει.

Στη συνέχεια είπε ότι, υπάρχει αυξημένη επιτήρηση των δομών σε Κω, Σάμο, Χίο, Λέσβο και Λέρο από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Μα πώς είναι δυνατόν ένα “ακροδεξιό ουγγρικό σάιτ” να προκάλεσε τόση αναστάτωση στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η επιτήρηση και να συγκληθεί πριν ημέρες έκτακτο ΚΥΣΕΑ;

Τέλος, ο Υπουργός αποκάλυψε ότι στις δομές υπάρχουν περί τις 3.000 αιτούντες άσυλο Παλαιστινιακής καταγωγής, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 10% όλων των αιτούντων. Άρα στις δομές υπάρχουν συνολικά 30.000 άτομα;

Όσο για τις διαδηλώσεις Παλαιστινίων και φιλο-Παλαιστινίων και τις απαγορεύσεις, μάλλον η Ελλάδα είναι πιο δημοκρατική χώρα από την Γαλλία και την Γερμανία που τις απαγόρευσαν.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης:

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου πάντως ήταν ενήμερος για το κάλεσμα της Χαμάς για “παγκόσμια ημέρα οργής”

Το έχουμε ξαναγράψει, η Χαμάς, η Αλ-Κάιντα, το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιούν την δημοκρατία της Δύσης και τα social media για προπαγάνδα και στρατολόγηση.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ