Τρίτη 30/04/2024

79 ΑΔΤΕ: Ετοιμότητα και επαγρύπνηση διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΣ από τη Σάμο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ετοιμότητα και επαγρύπνηση διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΣ κατά την επίσκεψή του στην 79 ΑΔΤΕ.

Μονάδες της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής – 79 ΑΔΤΕ, η οποία εδρεύει στη Σάμο, πραγματοποίησαν επιχειρησιακή εκπαίδευση το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου 2023. Η επιχειρησιακή εκπαίδευση περιελάμβανε αντικείμενα, όπως ασκήσεις ετοιμότητας και συναγερμού, έλεγχος λειτουργικότητας των μέσων και ενεργοποίηση οπλικών συστημάτων.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ “ΜΥΚΑΛΗ”, παρακολούθησε τις δραστηριότητες των Μονάδων και διαπίστωσε, όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού – ΓΕΣ, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, επισκέφθηκε επίσης Μονάδες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, την Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας, τα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Αγαθονήσι και Φούρνους καθώς και το ΕΦ “ΨΙΛΛΗΣ ΑΜΜΟΥ”.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ απευθυνόμενος στο προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ επισήμανε ότι απαιτείται συνεχής ρεαλιστική εκπαίδευση για την επιτυχή εκτέλεση της αποστολής του. Τέλος, έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο το οποίο επιτελεί.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ