Τετάρτη 15/05/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Το τελευταίο αντίο στους 3 Στρατιωτικούς – Πότε είναι οι κηδείες

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Το τελευταίο αντίο στους 3 Στρατιωτικούς που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, συγγενείς και φίλοι, θρηνούν για την απώλεια των 3 Στρατιωτικών, μελών της Ελληνικής Αποστολής Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Λιβύη.

Απονομή Ανώτατου Βαθμού στους 3 Στρατιωτικούς

Με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και απόφασης του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), απονέμεται ο ανώτατος βαθμός στις παρακάτω Αξιωματικούς, οι οποίες απεβίωσαν κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο ως εξής:

  • Στην Αντιπλοίαρχο (ΥΝ) Γλυκερία Μεμεκίδου ΠΝ (ΑΜ: ΥΝ-232) ο βαθμός της Υποναυάρχου.
  • Στην Επισμηναγό (ΥΝ) Ευαγγελία Ανδρεαδάκη (ΑΜ: 63908) ο βαθμός της Υποπτεράρχου.

Επίσης, με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς, απονέμεται ο βαθμός του Συνταγματάρχη στον Αρχιλοχία (ΠΖ) Γεώργιο Βούλγαρη (ΑΜ: ΜΥ 21150), ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο.

Πότε είναι οι κηδείες των 3 Στρατιωτικών

Η κηδεία του Αρχιλοχία (ΠΖ) Γεώργιου Βούλγαρη, στελέχους της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις στις 5.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Η κηδεία της Αντιπλοιάρχου (ΥΝ) Γλυκερίας Μεμεκίδου ΠΝ, της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11.00 η ώρα στην Κομοτηνή.

Η κηδεία της Επισμηναγού (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη, της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11.00 η ώρα στου Παπάγου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ