Πέμπτη 16/05/2024

Δυστύχημα στη Λιβύη: Η Υποπτεράρχος Ανδρεαδάκη ήξερε ότι θα προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Σε άλλο αεροδρόμιο και όχι στη Βεγγάζη, ήξερε ότι θα προσγειωθούν η Υποπτεράρχος Ευαγγελία Ανδρεαδάκη.

Αυτό δήλωσε ο σύζυγός της μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, “Χαμογέλα και Πάλι”, σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν μίλησα τηλεφωνικά με την Εύη από τη στιγμή που έφτασε στη Βεγγάζη. Και η Εύη έμαθε ότι θα φτάσει στη Βεγγάζη όταν προσγειωθήκανε. Η Εύη και εγώ, όταν μου είπε η Εύη που θα πάει, ξέραμε άλλο αεροδρόμιο.”

Στην ερώτηση εάν η Υποπτεράρχος Ανδρεαδάκη εξέφρασε κάποιο φόβο της όταν προσγειωθήκανε, ο σύζυγός της είπε, πέρα των άλλων, ότι “της φάνηκε περίεργο που προσγειωθήκανε αλλού γι’αλλού“. Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη ώρα θέσαμε το ερώτημα για την αλλαγή του αεροδρομίου προσγείωσης.

Κρίσιμο σημείο στα όσα λέει ο σύζυγός της, είναι ότι την Πέμπτη, η Υποπτεράρχος Ευαγγελία Ανδρεαδάκη δεν είχε ενημερωθεί για την Αποστολή (με την στρατιωτική έννοια, τον τρόπο εκτέλεσης)! Δεν ανέφερε ο σύζυγος εάν εννοεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, τρεις ημέρες πριν την ανθρωπιστική αποστολή…

“Μέχρι και την Πέμπτη η Εύη ήξερε ότι θα πάνε 5 μέλη μόνο, μόνο από το Υγειονομικό… Και μου λέει, τί να σου πω, μάλλον θα πάμε εκεί πέρα, θα αφήσουμε το υγειονομικό υλικό και θα σηκωθούμε να φύγουμε“, δήλωσε ο σύζυγός της.

“Την Παρασκευή όταν πήγε στο γραφείο, γιατί σας λέω ήταν ελλιπής και η ενημέρωση της Εύης, με παίρνει τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου λέει: εντάξει μπορείς να ηρεμήσεις, θα έρθουν και τα παιδιά από το ΕΤΑ μαζί μας“, πρόσθεσε ο σύζυγός της Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη.

Ο πόνος των γονιών, παιδιών, αδερφών και συζύγων είναι αβάσταχτος. Πλην όμως, κρίνουμε σκόπιμο να τονίσουμε για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπάρχει εθελοντισμός παρά μόνο εκτέλεση διαταγών.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ