Τετάρτη 08/05/2024

ΔΥΠΑ: Κανονικά οι προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Κανονικά συνεχίζονται οι προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στα προγράμματα της ΔΥΠΑ παρά την προεκλογική περίοδο.

Αυτό αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης σε ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει ότι την συνέχιση των ανανεώσεων και προσλήψεων του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών γνωμοδότησε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

“Κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου της Επικρατείας, εξαιρείται από την αναστολή προσλήψεων και ανανεώσεων λόγω εκλογών το πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών της ΔΥΠΑ,” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συνεπώς όπως αναφέρει η ΔΥΠΑ “συνεχίζονται κανονικά οι προσλήψεις και οι ανανεώσεις των ωφελούμενων του προγράμματος σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αποκεντρωμένες Υπηρεσίες των φορέων Κεντρικής Διοίκησης, επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών, επιχειρήσεις-φορείς-οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα, καθώς και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ