Δευτέρα 29/04/2024

Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή: Πώς να κάνετε ένσταση – Πότε λήγει η προθεσμία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης στο πρόγραμμα “Αλλάζω συσκευή” στο gov.gr.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος “Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή” έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση επί της απόφασης έγκρισης των πινάκων.

Ο αιτών καλείται να ελέγξει αν η βαθμολογία του στον πίνακα κατάταξης και συνεπώς η κατάταξη του, είναι υπολογισμένα σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος. Αν θεωρεί ότι αυτά δεν είναι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος, ΜΟΝΟ τότε νοείται ότι πρέπει να υποβάλει ένσταση.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος “Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή” στην ειδική Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων. Ως εκ τούτου η «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων» θα είναι ενεργή από τις 22/7/2022 ως και 28/7/2022.

Για να είναι δυνατή η εξέταση της ένστασης θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:

  • Τον μοναδικό κωδικό της αίτησης που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος, για λόγους ταυτοποίησης
  • Το ΑΦΜ του ωφελούμενου/αιτούντα
  • Την τεκμηρίωση τυχόν λάθους υπολογισμού και την επισύναψη των αντίστοιχων τεκμηρίων

Όλες οι προθεσμίες του «Αλλάζω συσκευή»

  • Αγορές με τη χρήση επιταγών θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 (ορόσημο λήξης αγορών).
  • Παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.
  • Επιστροφές/ακυρώσεις συναλλαγών μπορούν να πραγματοποιούνται έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Εντός του ίδιου διαστήματος επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ