Σάββατο 18/05/2024

Λιμενικό: 18 αποφοίτησαν από το 31ο Σχολείο Ειδικών Αποστολών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η εκπαίδευση στο Σχολείο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος γίνεται υπό την επίβλεψη και εποπτεία του διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Το 31ο Σχολείο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος
Το 31ο Σχολείο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος

Την εκπαίδευσή τους ολοκλήρωσαν επιτυχώς 18 Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με έλαβαν τα πτυχία τους σε ειδική τελετή στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Το 31ο Σχολείο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, είναι το 2ο σχολείο μέσα σε 1,5 έτος, ενώ αναμένεται και 3ο σχολείο μέσα στο 2023.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης στον σύντομό του χαιρετισμό.

“Δεν είναι τυχαίο, ότι η εκπαίδευσή σας γίνεται υπό την επίβλεψη και εποπτεία του διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, αλλά και επίλεκτων στελεχών της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά, που πρόσφατα θεσμοθετήσαμε. Οι δύο αυτές επίλεκτες μονάδες, είναι η προμετωπίδα του Λιμενικού Σώματος, έχοντας και Διεθνή Αναγνώριση”, συμπλήρωσε.

Ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, καλωσόρισε τα νέα στελέχη, αναφέροντας ότι με τους δεκαοκτώ αποφοίτους του 31ου Σχολείου ΣΕΑΛΣ ενισχύεται το δυναμικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με εξειδικευμένα στελέχη, εφοδιασμένα με τα απαραίτητα προσόντα και γνώσεις ώστε να συμβάλλουν καθοριστικά στον τομέα της πρόληψης και καταστολής του οργανωμένου εγκλήματος και να συνδράμουν οποτεδήποτε απαιτηθεί σε επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ