Σάββατο 04/05/2024

Ισραήλ: Επιδρομή με άρματα μάχης στη Λωρίδα της Γάζας

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Επιδρομή με άρματα μάχης στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησε ο Ισραηλινός Στρατός.

Αυτό ανέφεραν οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Ο Ισραηλινός Στρατός πραγματοποίησε τη σύντομη νυχτερινή επιδρομή με άρματα μάχης στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας “στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα στάδια μάχης” κατά της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς.

“Τα άρματα μάχης και το πεζικό των IDF έπληξαν πολυάριθμους πυρήνες τρομοκρατών, υποδομές και θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων”, ανέφερε ο Ισραηλινός Στρατός, σημειώνοντας ότι “οι στρατιώτες βγήκαν από την περιοχή και επέστρεψαν στο ισραηλινό έδαφος.”

Δείτε το βίντεο:

Από τότε που το Ισραήλ κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, μετά από την μαζική επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης που άφησε περισσότερους από 1.400 νεκρούς, τα ισραηλινά στρατεύματα έχουν ήδη πραγματοποιήσει σύντομες χερσαίες εισβολές στα βόρεια της Λωρίδας, ενώ διατηρούν τους συνεχείς βομβαρδισμούς τους που έχουν αφήσει περισσότερους πάνω από 6.500 νεκροί στη Λωρίδας της Γάζας.

Από την πλευρά της, η Χαμάς συνέχισε να εκτοξεύει ρουκέτες σε διάφορα σημεία του ισραηλινού εδάφους και για πρώτη φορά από την έναρξη της σύγκρουσης, προς την κατεύθυνση της πόλης Εϊλάτ, στο νότιο άκρο του Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει χερσαία επέμβαση

Στις 25 Οκτωβρίου, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε σε διάγγελμά του ότι “θα υπάρξει χερσαία επέμβαση στη Γάζα” και ότι “εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να πραγματοποιήσουν τους στόχους του πολέμου μέχρι τη νίκη.”

“Το χρονοδιάγραμμα της δράσης του IDF θα καθοριστεί ομόφωνα από το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο, μαζί με τον Αρχηγό του Επιτελείου του IDF. Μαζί με το Γραφείο Ασφαλείας, εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τις βέλτιστες συνθήκες για τους στρατιώτες μας στις επόμενες ενέργειες. Όταν πάμε στη Γάζα, στη συνέχιση των μαχών, θα απαιτήσουμε ολόκληρο το τίμημα από τους δολοφόνους, αυτούς που διέπραξαν τη φρίκη της Χαμάς-ISIS”, ανέφερε ο Νετανιάχου και κάλεσε “πάλι τον μη μάχιμο πληθυσμό στη Γάζα, να εκκενωθεί στη νότια Λωρίδα της Γάζας.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ