Παρασκευή 03/05/2024

Google I/O 2023: Το νέο Magic Editor με τεχνητή νοημοσύνη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Google αποκάλυψε το νέο Magic Editor με τεχνητή νοημοσύνη στο ετήσιο συνέδριο της I/O 2023.

Στο ετήσιο συνέδριο της στο Mountain View της Καλιφόρνια, η Google ανακοίνωσε νέα προϊόντα και εφαρμογές με γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Το νέο Magic Editor με τεχνητή νοημοσύνη

Με το Magic Editor, θα μπορείτε να κάνετε σύνθετες επεξεργασίες σε φωτογραφίες χωρίς να έχετε δεξιότητες επεξεργασίας εικόνας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μερικές φορές, η διαφορά μεταξύ μιας φωτογραφίας και της τέλειας φωτογραφίας έγκειται στο να έχετε το σωστό καδράρισμα. Το Magic Editor θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική σύνθεση της φωτογραφίας σας επιτρέποντάς σας να επανατοποθετήσετε το θέμα της λήψης σας στο καλύτερο σημείο.

Για παράδειγμα, αν προσπαθείτε να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία σε έναν καταρράκτη, θα μπορούσατε να αφαιρέσετε το λουρί της τσάντας που ξεχάσατε να βγάλετε. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τον ουρανό πιο φωτεινό και λιγότερο συννεφιασμένο, ώστε να ταιριάζει με το πώς θυμάστε εκείνη την ημέρα. Και για μια τελευταία πινελιά, αλλάξτε τη θέση σας και την κλίμακα, ώστε να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα κάτω από τον καταρράκτη.

Βίντεο: Google https://blog.google/

Χρησιμοποιώντας το Magic Editor, θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για να καλύψετε τα κενά μετά την επανατοποθέτηση του θέματός σας. Τραβήξατε τη φωτογραφία ενός αγοριού στα γενέθλιά του. Είναι μια καλή φωτογραφία, αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερα αν ήταν μπροστά και στο κέντρο. Με τη δύναμη της γεννήτριας τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από το παγάκι και τα μπαλόνια για να γεμίσετε αυτά τα κενά και θα ενσωματωθούν άψογα στη φωτογραφία σας. Το τελικό αποτέλεσμα; Μια εκπληκτική λήψη που αποτυπώνει την αίσθηση της μεγάλης ημέρας του.

Βίντεο: Google https://blog.google/

Όπως αναφέρει η Google η λειτουργία θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Η εταιρεία λέει ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε “επιλεγμένα τηλέφωνα Pixel”.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ