Σάββατο 27/04/2024

ΘΕΠ 2022: Ξεκίνησε ο Θερινός Πλους της ΣΝΔ με προορισμό 6 λιμάνια

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξεκίνησε ο Θερινός Πλους της ΣΝΔ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων κατά το ΘΕΠ 2022 θα επισκεφθεί 6 λιμάνια.

Η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Ξαβέρη στον Πειραιά στις 20 Ιουλίου 2022.

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου.

Στο ΘΕΠ 2022 θα συμμετέχουν η Φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ και το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και προβλέπεται να καταπλεύσουν στους λιμένες: Μπαρ Μαυροβουνίου, Μασσαλία Γαλλίας, Λισαβόνα Πορτογαλίας, Λα Γκουλέτ Τυνησίας, Νάπολη Ιταλίας και Σούδας.

Στο Θερινό Πλου της ΣΝΔ συμμετέχουν 158 Ναυτικοί Δόκιμοι, 2 σπουδαστές από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 σπουδαστές από τη Σχολή Ικάρων, 2 σπουδαστές από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 σπουδαστές από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.

ΘΕΠ 2022: Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών
ΘΕΠ 2022: Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών

Συμμετέχουν επίσης 9 αλλοδαποί σπουδαστές: 2 από Βουλγαρία, 2 από Αίγυπτο, 2 από Ρουμανία, 2 από Ιταλία και 1 από Πορτογαλία.

Θερινός Πλους

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων είναι ετήσια δραστηριότητα και έχει ως σκοπό την πρακτική εκπαίδευση εν πλω, την απόκτηση ναυτικής εμπειρίας και τέχνης από τους Ναυτικούς Δόκιμους, καθώς και την επίδειξη Σημαίας και την προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου.

Δείτε το βίντεο του ΓΕΝ από την τελετή έναρξης του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ 2022):

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ