Σάββατο 27/04/2024

Φρεγάτα ΥΔΡΑ: “Στα μανταλάκια” οι κινήσεις της στην Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

“Στα μανταλάκια” οι κινήσεις της Φρεγάτας ΥΔΡΑ κατά την Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ.

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα 17 Μαρτίου 2024, σε ειδησεογραφικά διαδικτυακά μέσα, ότι η Φρεγάτα ΥΔΡΑ, που συμμετέχει στην Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Κόλπο του Άντεν, επιστρέφει στο λιμάνι του Τζιμπουτί για ανεφοδιασμό, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Τα διαδικτυακά ΜΜΕ αναμεταδίδουν την είδηση από το ελληνικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ. Την ίδια ώρα το Στρατηγείο της Επιχείρησης στη Λάρισα δεν αναφέρει τίποτα, όπως είναι και το φυσικό για μια Στρατιωτική Επιχείρηση. Σε μια Στρατιωτική Επιχείρηση ΔΕΝ μεταδίδεις κινήσεις μέσων, συστημάτων και στρατευμάτων.

Στην εποχή της πληροφορίας, υπάρχουν κατά βεβαιότητα 1000% κάποιοι που παρακολουθούν τα ελληνικά ΜΜΕ για πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Σήμερα λοιπόν, οι Χούθι έμαθαν ότι από την ευρωπαϊκή ναυτική δύναμη που επιχειρεί στον Κόλπο του Άντεν απουσιάζει μία Φρεγάτα, η Φρεγάτα ΥΔΡΑ. Φυσικά, μπορούν με αυτήν την πληροφορία να εξάγουν/πιθανολογήσουν και άλλα στοιχεία, τα οποία φυσικά και δεν θα αναλύσουμε.

Αυτό που δεν γνωρίζουν ορισμένοι είναι η Ασφάλεια Πληροφοριών Επιχειρήσεων.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ