Τρίτη 14/05/2024

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε Σχολή Εθνικής Άμυνας και Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Ακαδημία Αθηνών, στις 26 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της πανηγυρικής συνεδρίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειάς της, βράβευσε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και της Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού.

Η ΣΕΘΑ βραβεύθηκε για την επί 70 έτη συνεχή λειτουργία της, σε σειρές 9μηνων κύκλων σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών και διαδικτυακών προγραμμάτων, με σκοπό την επιμόρφωση των ανωτέρων αξιωματικών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Δημόσιας Διοίκησης σε στρατηγικά και αμυντικά θέματα αιχμής. Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής της ΣΕΘΑ, Αντιστράτηγος Θεμιστοκλής Γρυμπίρης.

Η απονομή του Αργυρού Μεταλλίου της Ακαδημίας στην ΓΥΣ αφορά στα 130 χρόνια αδιάλειπτης γεωγραφικής υποστήριξης της Χώρας στους κλάδους της γεωδαισίας και της γεωφυσικής. Το μετάλλιο απενεμήθη στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Γεωγραφικού του ΓΕΣ, Ταξίαρχο Καγιαδάκη Βαρδή.

Η αναγγελία των τιμηθέντων από την Ακαδημία Αθηνών (Δεκεμβρίου 2020-Μαρτίου 2021) έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστο Ζερεφό και η επίδοση των τιμητικών διακρίσεων από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Λουκά Χριστοφόρου.

Ο Διοικητής της ΣΕΘΑ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γεωγραφικού του ΓΕΣ στην Ακαδημία Αθηνών.
Ο Διοικητής της ΣΕΘΑ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γεωγραφικού του ΓΕΣ στην Ακαδημία Αθηνών.

Ακαδημία Αθηνών: Πανηγυρική συνεδρία για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δείτε την πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η Βράβευση της ΣΕΘΑ και η Απονομή της ΓΥΣ στο 37:40.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ