Κυριακή 28/04/2024

Βίντεο με την τουρκική ακτοφυλακή να χτυπά βίαια μετανάστες – Άμεση απάντηση στα fake news

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Άμεση απάντηση στα fake news του Ερντογάν με βίντεο στο οποίο φαίνεται η τουρκική ακτοφυλακή να χτυπά μετανάστες.

Βίντεο με πλάνα από την τουρκική ακτοφυλακή να χτυπά μετανάστες μέσα στην θάλασσα και να τους απωθεί προς την Ελλάδα, ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Μηταράκης: Άλλη μία απόδειξη της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από την Τουρκία

Όπως σημειώνει ο Yπουργός, το βίντεο “γυρίστηκε από έναν πρόσφυγα που σώθηκε από την Ελλάδα” και αποτελεί “περαιτέρω απόδειξη της εργαλειοποίησης των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία”.

“Πλάνα από την τουρκική ακτοφυλακή που σπρώχνει βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και της κοινής δήλωσης της ΕΕ. Αυτό το βίντεο γυρίστηκε από έναν πρόσφυγα που σώθηκε από την Ελλάδα. Αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της εργαλειοποίησης των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία”, δήλωσε αναλυτικά ο Νότης Μηταράκης.

Άμεση απάντηση στα fake news του Ερντογάν με βίντεο

Νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε πει ότι τουρκικές φρεγάτες τρέχουν και σώζουν τους μετανάστες από τη θάλασσα:

“Λοιπόν, βγάζει ο κόσμος φωνή για αυτό; Όχι. Οι φρεγάτες μας τρέχουν, τους προλαβαίνουν και τους σώζουν από τη θάλασσα. Διότι εμείς είμαστε μουσουλμάνοι. Και εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του ισλαμισμού μας.”

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ