Τετάρτη 01/05/2024

ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς: Στο Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ και το ΣΑΠ-ΤΜ Mk-V ΑΙΟΛΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο ΣΑΠ-ΤΜ Mk-V ΑΙΟΛΟΣ της ΔΥΚ και το Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ

Στο ΣΑΠ-ΤΜ Mk-V ΑΙΟΛΟΣ της ΔΥΚ

Σε επιχειρησιακή πλεύση με το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου – Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) Mk-V ΑΙΟΛΟΣ, της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, συμμετείχε ο ΥΕΘΑ.

Το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου - Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) Mk-V ΑΙΟΛΟΣ, της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Διοικητή της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, Πλοίαρχο Κωνσταντίνο Νασσόπουλο στο Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου – Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) Mk-V ΑΙΟΛΟΣ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητες του ΣΑΠ-ΤΜ ΑΙΟΛΟΣ από τον Κυβερνήτη και τον Διοικητή της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, Πλοίαρχο Κωνσταντίνο Νασσόπουλο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Διοικητή της ΔΥΚ
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Διοικητή της ΔΥΚ
Το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου - Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) Mk-V ΑΙΟΛΟΣ, της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού
Το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου – Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) Mk-V ΑΙΟΛΟΣ, της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού

Στο Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ για την άσκηση ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 19/22

Στη συνέχεια ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς επέβη στο Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ μαζί με τον Διοικητή της Διοίκησης Υποβρυχίων, Πλοίαρχο Ιωάννη Στρατογιάννη, όπου, εν καταδύσει, παρακολούθησε εκτέλεση βολής τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας, που προσομοίαζε το Πλοίο Αλιείας Τορπιλών (ΠΑΤ) ΑΡΑΧΘΟΣ.

Το Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ
Το Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ

Η προγραμματισμένη άσκηση ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 19/22, της Διοίκησης Υποβρυχίων, διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου.

Μετά το πέρας της Άσκησης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

“Τιμώντας τη συμπλήρωση 80 ετών από τη δράση των ελληνικών Υποβρυχίων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βρέθηκα σήμερα με τα εξαίρετα και με μεγάλη επιχειρησιακή εμπειρία στελέχη του Υποβρυχίου ΜΑΤΡΩΖΟΣ, και βίωσα μαζί τους μία πραγματικά μοναδική εμπειρία, 100 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, κατά τη διάρκεια της άσκησης «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 19/22», η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Στελέχη δυνατά, πανέτοιμα, ικανότατα, με εξαιρετικά υψηλό ηθικό και πίστη στην αποστολή τους!

Θερμά συγχαρητήρια, είμαστε υπερήφανοι για το έμψυχο δυναμικό μας, άνδρες και γυναίκες της Διοίκησης Υποβρυχίων, του Πολεμικού Ναυτικού, των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Δικαιούνται και έχουν τον απόλυτο σεβασμό και την εμπιστοσύνη της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας αλλά και όλων των Ελλήνων».

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Δείτε φωτογραφίες από το Υποβρύχιο ΜΑΤΡΩΖΟΣ:

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ