Τρίτη 30/04/2024

Νίκος Δένδιας: Πάει στο MIT για την Ατζέντα 2030 στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Νίκος Δένδιας θα πάει στο MIT για την Ατζέντα 2030 στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου θα έχει επαφές με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την ελληνική Ομογένεια στη Βοστώνη την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει στη Βοστώνη σειρά συναντήσεων με ομογενείς, αλλά και διακεκριμένους επιστήμονες κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων των ΗΠΑ. Αναλυτικά, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις:

  • Στο Massachusetts Institute of Technology (MIT), όπου θα συναντηθεί με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής, ενόψει της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 στις Ένοπλες Δυνάμεις.
  • Στο Harvard Kennedy School, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τον ρόλο της Ελλάδας.
  • Στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, όπου θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της Σχολής, ακαδημαϊκούς και την επικεφαλής της Έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή, Φωτεινή Παζαρτζή.

Ο Νίκος Δένδιας θα παρευρεθεί ως προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στη Νέα Υόρκη (Σάββατο 13 Απριλίου και Κυριακή 14 Απριλίου 2024).

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ