Παρασκευή 17/05/2024

Μύκονος: Ναυάγιο με 3 νεκρούς αλλοδαπούς

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Τρεις οι νεκροί σε ναυάγιο σκάφους με παράνομα εισερχόμενους στην Ελλάδα μετανάστες ανοιχτά της Μυκόνου.

Όπως δήλωσαν οι διασωθέντες επέβαιναν σε πλαστικό ταχύπλοο σκάφος με ακόμα 15 άτομα χωρίς σωστικό εξοπλισμό, το οποίο ανετράπη και βυθίστηκε.

Το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 ότι το ταχύπλοο σκάφος το οποίο είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια βυθίστηκε.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό των αγνοουμένων από 3 περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα παραπλέον πλοίο και ιδιωτικά σκάφη. Από αέρος επιχειρούν 1 ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας και 1 ελικόπτερο Sikorsky του Πολεμικού Ναυτικού. Στην περιοχή έσπευσε επίσης 1 Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ), ενώ πρόκειται να επιχειρήσει και 1 ελικόπτερο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μέχρις στιγμής έχουν διασωθεί 2 άτομα που εντοπίστηκαν σε σε βραχώδη ακτή και έχουν ανασυρθεί 3 πτώματα (1 άνδρας και 2 γυναίκες). Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι βόρειοι άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ