Κυριακή 12/05/2024

ΚΚΕ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τις Ένοπλες Δυνάμεις – Ποιες Ενώσεις ήταν απούσες

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ποιες συνδικαλιστικές Ενώσεις Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας ήταν απούσες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και συγκεκριμένα το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας πραγματοποίησε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΣΕΦ, συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη συνεστίαση απεύθυναν χαιρετισμό πέρα των άλλων, εκπρόσωποι από συνδικαλιστικές Ενώσεις Στρατιωτικών. Συγκεκριμένα, ο Αντισυνταγματάρχης Γιώργος Κυριακάκης, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ):

Ο Υπολοχαγός Βάιος Τσαπρούνης, πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Ξάνθης εκπροσωπώντας παράλληλα και τις Ενώσεις Πιερίας και Φθιώτιδας:

Η Ιωάννα Βάρσου, εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών (ΠΑΣΕΣ):

Επίσης, απεύθυναν χαιρετισμό, ο Νίκος Ντίγκος, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΝΑΣΠΑ)

Ο Κώστας Κυράνης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών. Ο Νίκος Λαβράνος, πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αττικής. Ο Γιώργος Μελιόπουλος, πυροσβέστης. Ο Κώστας Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ).

Ακόμη χαιρετισμούς με επιστολές έστειλαν οι Ενώσεις Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Μεσσηνίας, το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ), ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) καθώς Στρατιώτες που υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ.

Οι Ενώσεις Στρατιωτικών Ξάνθης, Πιερίας και Φθιώτιδας παρέδωσαν στο ΚΚΕ τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στην ανάδειξη των προβλημάτων των Στρατιωτικών την οποία παρέλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ