Δευτέρα 13/05/2024

Λαμία: Αγόρασε πιστόλι από το “σκοτεινό διαδίκτυο” – Εντοπίστηκε στις ΗΠΑ κρυμμένο σε πικάπ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Κρυμμένο σε πικάπ εντόπισαν οι Αμερικανικές Αρχές πιστόλι που αγόρασε από το dark web 30χρονος.

Ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει στην περιοχή της Λαμίας, έκανε την παραγγελία του αληθινού πιστολιού μέσω του “σκοτεινού διαδικτύου” (dark web), πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο.

Οι Αμερικανικές Αρχές και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Homeland Security Investigations (Έρευνες Εσωτερικής Ασφάλειας), εντόπισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και κατάσχεσαν το δέμα που είχε παραλήπτη τον 30χρονο.

Το πιστόλι κρυμμένο στο εσωτερικό πικάπ. Εικόνα: Ελληνική Αστυνομία
Το πιστόλι κρυμμένο στο εσωτερικό πικάπ. Εικόνα: Ελληνική Αστυνομία

Η Homeland Security Investigations (HSI) είναι ο κύριος ερευνητικός βραχίονας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, υπεύθυνη για τη διερεύνηση του διακρατικού εγκλήματος και των απειλών, ειδικά εκείνων των εγκληματικών οργανώσεων που εκμεταλλεύονται την παγκόσμια υποδομή μέσω της οποίας κινούνται το διεθνές εμπόριο, τα ταξίδια και τα οικονομικά. Η αποστολή της HSI είναι να ερευνά και να εξαρθρώνει τρομοκρατικές, διεθνικές και άλλες εγκληματικές οργανώσεις που απειλούν ή επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τους τελωνειακούς και μεταναστευτικούς νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φθιώτιδας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ