Τετάρτη 08/05/2024

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού Τάξης 2021

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού τάξεως 2021 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού Τάξης 2021

Τα ξίφη στους ορκισθέντες Σημαιοφόρους της τάξης 2021 της ΣΝΔ επέδωσε η Α.Ε Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού Τάξης 2021

Συνολικά ορκίστηκαν 43 Σημαιοφόροι (30 Μάχιμοι και 13 Μηχανικοί) εκ των οποίων 9 από την Κύπρο, 2 από την Ιορδανία και 1 από το Μαυροβούνιο.

Ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού Τάξης 2021
Ορκωμοσία Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού Τάξης 2021

Στην τελετή παρέστησαν ο B’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των κομμάτων, της εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σημαιοφόρων.

Παράδοση – Παραλαβή της Πολεμικής Σημαίας

Πριν από την ορκωμοσία των νέων Σημαιοφόρων, η τάξη 2021 παρέδωσε την τιμημένη Πολεμική Σημαία της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην παραλαμβάνουσα τάξη. Στους τριτοετείς που θα αποτελέσουν τη νέα διοικούσα τάξη για την επόμενη χρονιά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ