Δευτέρα 29/04/2024

Έβρος: Ο Χαρδαλιάς στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους Φρουρούς

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε 3ήμερη επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, από 16 έως και 18 Δεκεμβρίου 2021

Την τελευταία ημέρα της τριήμερης παραμονής του στη Θράκη, στις 18 Δεκεμβρίου 2021, ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς επισκέφθηκε Μονάδες και Επητηριτικά Φυλάκια (ΕΦ) του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Συγκεκριμένα ο ΥΦΕΘΑ κινήθηκε κατά μήκος της ελληνοτουρκικής συνοριακής γραμμής και επισκέφθηκε τα ΕΦ «Μαρασίων», «1», «Μαύρου Όγκου», «Πετάλου» και «Κήπων», όπου μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για τις ενέργειες, τις διαδικασίες και τα μέσα επιτήρησης των συνόρων μας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ΕΦ «Μαύρου Όγκου», συνομίλησε με το εποχούμενο περίπολο των βορείων συνόρων, μέσω κρυπτασφαλισμένης επικοινωνίας (βίντεο).

Επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη συνοριακή γέφυρα των Κήπων και επιθεώρησε τα μέσα φύλαξης και επιτήρησης του αποτρεπτικού εμποδίου (φράχτης) στην περιοχή του ΕΦ «Πετάλου».

Ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς με τους Στρατιώτες της Πατρίδας στον Έβρο (φωτογραφίες)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την 3ήμερη επίσκεψη του στον Έβρο συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με τη στρατευμένη νεολαία της Ελλάδας.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ