Σάββατο 27/04/2024

Σαουδική Αραβία: Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Με ποιους συναντήθηκε, τί συζήτησαν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην Σαουδική Αραβία

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έχει μεταβεί στην Σαουδική Αραβία κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του Chief of Saudi Armed Forces General Staff, General Fayyadh Bin Hamed Al-Ruwaili.

Οι συναντήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ στην Σαουδική Αραβία

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Σαουδική Αραβία Αλέξης Κωνσταντόπουλος
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Σαουδική Αραβία Αλέξης Κωνσταντόπουλος

Ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Σαουδική Αραβία Αλέξη Κωνσταντόπουλο με το οποίο συζήτησαν για την περαιτέρω εμβάθυνση των ήδη στενών δεσμών των δύο χωρών, την δυναμική ανάπτυξης της Στρατιωτικής Συνεργασίας καθώς και τις διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στη συνάντησή του με τον ομόλογό του General Fayyad bin Hamed Al-Ruwaili συζήτησε για τις διεθνείς εξελίξεις και τις συνέπειες του αναθεωρητισμού.

Η παρουσίαση Προς μια νέα εποχή συνεργασίας (Towards a new era of partnership)
Η παρουσίαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας στον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ: Προς μια νέα εποχή συνεργασίας (Towards a new era of partnership)

Οι δύο Αρχηγοί αναφέρθηκαν επίσης στην ανάπτυξη της ελληνικής πυροβολαρχίας PATRIOT στην Σαουδική Αραβία, στο Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας 2023 καθώς και στις ασκήσεις FALCON EYE και HERCULES και ΜΕΔΟΥΣΑ στην οποία η Σαουδική Αραβία συμμετέχει για πρώτη φορά.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας General Fayyadh Bin Hamed Al-Ruwaili
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας General Fayyadh Bin Hamed Al-Ruwaili

Ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε επίσης με τον Διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων Forces Lt General Fahd Bin Abdullah Al-Mutair με το οποίο συζήτησαν τις προκλήσεις στην άμυνα και ασφάλεια που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, στην αξία των συνεργασιών και σχέσεων καλής γειτονίας καθώς και στην ανάγκη για περαιτέρω εμβάθυνση της Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Διοικητής Χερσαίων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας Lt General Fahd Bin Abdullah Al-Mutair
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Διοικητής Χερσαίων Δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας Lt General Fahd Bin Abdullah Al-Mutair

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ