Δευτέρα 29/04/2024

Τσίπρας: Συναισθηματικός εκβιασμός στις Σέρρες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Εν μέρει συνενόχους στην τραγωδία των Τεμπών προσπάθησε να καταστήσει ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τους Σερραίους.

“Είναι άδικο για τον Σερραϊκό λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του σήμερα 2 Μαΐου 2023, στις Σέρρες.

Επιχειρώντας να εκβιάσει συναισθηματικά τους πολίτες των Σερρών και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στο εκλογικό της προπύργιο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι πιστεύει “ότι είναι άδικο για τους Σερραίους να θέλουν κάποιοι ο Σερραϊκός λαός να είναι αυτός που θα ξεπλύνει τη μεγάλη τραγωδία, ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί, την τραγωδία των Τεμπών. Είναι άδικο ο Σερραϊκός λαός και ο νομός σας να μνημονεύεται σε αυτές τις εκλογές σε σχέση με τον Καραμανλή τον Τεμπών.”

Ακολουθώντας την τακτική μια στο καρφί και μια στο πέταλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: “τιμώ τους συντηρητικούς ψηφοφόρους και τιμώ και την οικογένεια την πολιτική, αυτή που έχει δώσει σημαντικά πράγματα στον τόπο. Όμως η οικογενειοκρατία ορισμένες φορές- και αυτό είναι διδακτικό για κάθε πολίτη ότι κι αν ψηφίζει- η οικογενειοκρατία μπορεί να μας οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είναι μόνο βαθιά συντηρητικές και άδικες, αλλά και επικίνδυνες. Διότι όταν κάποιος με μόνο εφόδιο το επώνυμό του αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης και διαχειρίζονται ανθρώπινες ζωές αυτή η συνθήκη της οικογενειοκρατίας μπορεί να καταστεί επικίνδυνη, όχι μόνο βαθιά συντηρητική και άδικη”.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι epiloges.tv:

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές πέρα από τα Δωδεκάνησα και την Α’ Πειραιά και στο νομό Σερρών.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ