Δευτέρα 29/04/2024

Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media.

“Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει”, έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.”, συμπλήρωσε και τόνισε ότι “όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.”

“Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη”, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες αδέρφια εκ των οποίων ο ένας πυροβόλησε τον Καραϊβάζ επιβαίνοντας με ένα άλλο άτομο σε μοτοσυκλέτα. Ο άλλος αδερφός ήταν οδηγός στο άσπρο βαν που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Ανακοίνωση Αστυνομίας

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.”

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ