Δευτέρα 29/04/2024

Αστυνομία: 4 συλλήψεις σε Βόλο και Παλαμά Καρδίτσας για απόπειρα κλοπής

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία σε Βόλο και Παλαμά Καρδίτσας για απόπειρα κλοπής

Οι τέσσερις συλληφθέντες εκμεταλλευόμενοι τα όσα συμβαίνουν από την κακοκαιρία Daniel “βγήκαν για μεροκάματο” αλλά τους συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία η οποία εκτελεί προληπτικούς ελέγχους για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Βόλου τρία άτομα και συγκεκριμένα 2 ημεδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι μετέβησαν με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο σε εγκαταλελειμμένη οικία της πόλης του Βόλου, όπου αφού διέρρηξαν την κεντρική της είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, 1 ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του εν λόγω οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (1 λειτουργικός φακός, 1 “σκύλα” – προκοβγάλτης, 1 φορητός ηλεκτρικός τροχός, 1 φορητό ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, 1 φορητό ηλεκτρικό κατσαβίδι και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, διενεργεί με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ