Τρίτη 30/04/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Στην 87η ΔΕΘ με το σύνθημα “Πίστη – Εμπιστοσύνη – Δύναμη – Ασφάλεια”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Με το σύνθημα “Πίστη – Εμπιστοσύνη – Δύναμη – Ασφάλεια” συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην 87η ΔΕΘ

Σημειώνεται ότι φέτος δεν έγινε τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ λόγω των εκτάκτων συνθηκών που βιώνει η χώρα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν για ακόμα μία χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με εκθεσιακό χώρο (Περίπτερο 1) από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 87η ΔΕΘ εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσεώς τους και της διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες. Αποσκοπεί δε στην ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου τους, τόσο στο επίπεδο της επιχειρησιακής τους αποστολής, όσο και στο επίπεδο της κοινωνικής τους προσφοράς, με προβολή της ιστορίας, των δυνατοτήτων και των προοπτικών τους.

Εξωτερικά του Περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων οι επισκέπτες μπορούν να δουν το νέο Ταχύπλοο Σκάφος Μεταφοράς Προσωπικού Viking Norsafe S-1200 των Ειδικών Δυνάμεων με τις 3 400άρες μηχανές.

Το Όχημα Ειδικών Αποστολών Polaris ΜRZR4 και το Ταχύπλοο Σκάφος Μεταφοράς Προσωπικού Viking Norsafe S-1200 στο Περίπτερο 1 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - ΔΕΘ
Το Όχημα Ειδικών Αποστολών Polaris ΜRZR4 και το Ταχύπλοο Σκάφος Μεταφοράς Προσωπικού Viking Norsafe S-1200 στο Περίπτερο 1 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ

Εντός του χώρου υπάρχουν το Όχημα Ειδικών Αποστολών Polaris ΜRZR-4 και το Hummer M118 ενώ οι επισκέπτες μπορούν να πετάξουν με μαχητικό αεροσκάφος Rafale ή να οδηγήσουν άρμα μάχης Leopard-1A5 στους εξομοιωτές.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ