Σάββατο 20/04/2024

ΔΕΠ: Όχημα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR για τις Ειδικές Δυνάμεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

4 Οχήματα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR παρέλαβε η ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ.

Το εν λόγω Όχημα Ειδικών Αποστολών χρησιμοποιείται επίσης από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ (USSOCOM), το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ καθώς και από Ειδικές Δυνάμεις από πολλές άλλες χώρες.

Όχημα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR

Το Όχημα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR είναι τετραθέσιο (οδηγός και τρεις επιβάτες) και κατασκευάζεται από την Polaris Government and Defense.

Το Όχημα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR 4
Το Όχημα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR 4

Το όχημα έχει την δυνατότητα να φέρει ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο (5,56 και 7,62 χλστ.) έως Αντιαρματικά Βλήματα ή Κατευθυνόμενες Ρουκέτες, καθώς και ειδικό εξοπλισμό παρατήρησης, επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου.

Διαθέτει αναδιπλούμενες μπάρες που προστατεύουν το πλήρωμα σε περίπτωση ανατροπής του οχήματος. Αυτές οι προστατευτικές ράβδοι μπορούν να αναδιπλωθούν για να μειωθεί το συνολικό ύψος του οχήματος από 187 εκ. σε 152 εκ. . Κατά αυτό τον τρόπο δύναται να μεταφερθεί από Αεροσκάφη C-130 Hercules της Πολεμικής Αεροπορίας και από Ελικόπτερα CH-47 Chinook της Αεροπορίας Στρατού.

Το MRZR 4 έχει χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 680,4 κιλά (1.500 lb) και μπορεί να ρυμουλκήσει ειδικό τρέιλερ το οποίο δίνει στο όχημα επιπλέον χωρητικότητα 680,4 κιλών.

Τροφοδοτείται από έναν 4χρον 3κύλινδρο turbo diesel κινητήρα.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ